Sexlegetøj
  Dildo
  Vibrator
  Eksklusivt Sexlegetøj
  Sexapotek
  Sexlegetøj til Ham
  Se mere
  Lingeri
  Lingeri til hende
  Lingeri til ham
  Lædertøj
  Laktøj
  Latextøj - Gummitøj
  Se mere
  SM Udstyr
  Bondage
  Bondagereb - Tape
  Brystklemmer - Lodder
  Diverse SM Udstyr
  Elektro Sex - Cybersex
  Se mere
  Kostumer
  Sexede Kostumer
  Karnevalskostumer
  Uniformer
  Tilbehør til Kostumer
  Udsalg - Tilbud
  Lingeri
  Herre Lingeri
  Fetish - SM
  Sexlegetøj
  Kostumer - Uniformer
  Romantisk Hjørne
  Kærlighedsspil
  Fifty Shades
  Smykker
  Kalendere
  Diverse
  Spøg - Skæmt
  Gavekort
  Paradiss Logo
  Privatlivspolitik
   • Eksisterende kunde?

   • Ny kunde?
  • Total pris :  DKK
  • Antal emner i alt : 
  No products in cart
  Cart
  Kundeservice telefon 36949617 mandag til fredag 14 til 17:30

  Sikkerhed ved kreditkort betaling

  Tidligere har mange haft en vis modvilje mod at betale med Dankort på nettet. Der er to hovedårsager til denne modvilje. For det første er internet-handel og betaling et relativt nyt område i Danmark (I modsætning til USA hvor ca. 10% af alt salg foregår via nettet). Der er naturligvis altid en vis skepsis mod sådanne nye områder. Den anden hovedårsag er tvivlom sikkerheden. Paradiss bruger Dibs betalingssystem, der er bygget på de krav PBS (Pengeinstitutternes Betalings Service) stiller til blandt andet kryptering.

  Begrebet sikkerhed ved Dankort og andre kreditkort betaling på Internettet kan deles op i to områder henholdsvis sikkerheden i forbrugerbeskyttelse som følge af den danske lovgivning samt den rent tekniske sikkerhed. Som forbruger er du fuldstændig beskyttet mod svindel med dankort og andre kreditkort betalinger. Mener du, at butikken uretmæssigt har trukket penge på dit kort, er det butikken som skal løfte bevisbyrden om, hvorvidt der retmæssigt er trukket penge. Opstår der en tvist vil PBS tilbageføre pengene til dig indtil butikken har sandsynliggjort, at der har fundet en handel sted eksempelvis ved hjælp af en fakturakopi og forsendelseskvitteringer.

  Dette giver naturligvis en god tryghed ved at handle på nettet. Paradiss er af ovenstående årsag også blevet kreditvurderet af PBS, hvilket garanterer at der altid er penge at tilbageføre til kunden såfremt, der skulle opstå en tvist. I øvrigt fremgår det afForbrugerombudsmandens rapport om handel og markedsføring på Internettet at derkun har været tvivl omkring Dankort transaktioner i ca. ½ promille af de gennemførte betalinger med Dankort på nettet.

  Den anden del af begrebet sikkerhed er den rent tekniske del. Betaling i Paradiss via kreditkort foregår via DIBS's betalingssystem, som lever op til alle de sikkerhedskravder er stillet og er godkendt og certificeret af PBS. Al kommunikation mellem Dibs's Betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer at uvedkommende ikke kan se de data som udveksles. Ligeledes krypteres data der sendes mellem DIBS's betalingssystem og PBS's betalingsserver. Dibs's betalingssystem står placeret i et højt sikret serverrum med tyverialarm, brandanlæg (Energen), nødstrømsanlæg og aircondition. Betalingssystemet er elektronisk overvåget 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

  Har De spørgsmål eller ønsker De at høre mere om Betalingssystemet, er De velkommen til at kontakte Dibs på tlf. 7020 3077 eller på e-mail. info@dibs.dk

  Når en kunde bestiller varer fra hjemmesiden bliver betalingskortet verificeret hos PBS, "kaldes clearing", og beløbet bliver godkendt til trækning. Ved hjælp af brugernavn og password logger butiksindehaveren på administrationsmodulet for at ekspedere ordrerne, som er afgivet fra hjemmesiden, denne funktion kaldes "capture". Herefter overføres beløbet til butiksindehaverens bankkonto. Kunden har naturligvis også mulighed for at afvise ordrer, dermed annulleres pengeoverførslen. Denne metode sikrer at fejlagtige transaktioner ikke gennemføres. Samtidig er det lovmæssigt at netbutikker først må hæve din betaling, når varen ligger parat til afsendelse.

  Paradiss logger på sit eget administrationsmodul via en normal Internet browser, for at godkende og ekspedere dagens ordrer. Paradiss har også mulighed for at afvise ordrer, hvorved pengeoverførslen annulleres.