Sexlegetøj
  Dildo
  Vibrator
  Eksklusivt Sexlegetøj
  Sexapotek
  Sexlegetøj til Ham
  Se mere
  Lingeri
  Lingeri til hende
  Lingeri til ham
  Lædertøj
  Laktøj
  Latextøj - Gummitøj
  Se mere
  SM Udstyr
  Bondage
  Bondagereb - Tape
  Brystklemmer - Lodder
  Diverse SM Udstyr
  Elektro Sex - Cybersex
  Se mere
  Kostumer
  Sexede Kostumer
  Karnevalskostumer
  Uniformer
  Tilbehør til Kostumer
  Udsalg - Tilbud
  Lingeri
  Herre Lingeri
  Fetish - SM
  Sexlegetøj
  Kostumer - Uniformer
  Romantisk Hjørne
  Kærlighedsspil
  Fifty Shades
  Smykker
  Kalendere
  Diverse
  Spøg - Skæmt
  Gavekort
  Paradiss Logo
  Privatlivspolitik
   • Eksisterende kunde?

   • Ny kunde?
  • Total pris :  DKK
  • Antal emner i alt : 
  No products in cart
  Cart
  Kundeservice telefon 36949617 mandag til fredag 14 til 17:30
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat

  Registrering og behandling af dine oplysninger

  Registrering og behandling af dine oplysninger

  Internettet bygger på informationer og udveksling og indsamling af disse. Alle steder på nettet bliver der indsamlet information på forskellig vis om folks surfing og brug af nettet. Der findes flere måder denne information kan samles og bruges på. 

  Sommetider skal man svare på spørgsmål eller indtaste oplysninger om sig selv. Andre steder følges folks færden ved at gemme cookies på computeren. Derved kan man se, om en person har været på siden / siderne før og hvad man har kigget på. Når du bevæger dig rundt på internettet afsætter du spor og oplysninger om dine handlinger. Endvidere giver du ofte i en købs situation, oplysninger som du ikke vil have kommer andre ved. Det er derfor vigtigt at du som internet kunde, er opmærksom på dette i forbindelse med registrering og behandling af oplysninger. 
  I denne forbindelse kan vi oplyse at du bl.a. altid afsætter et spor ved bestilling på nettet. Nemlig dit IP-nummer. Dette IP nummer er din personlige adresse via det teleselskab som du benytter til at få forbindelse til nettet på. ALLE har et sådan nummer og alle kan spores via dette nummer. 
  Hos os vil dit IP-nummer stå på vores ordre ( automatisk ) og vi kan så i sjældne tilfælde, ved misbrug eller chikane, altid spore tilbage til personen og i alvorlige tilfælde vil det blive givet videre til politiet og retsforfølgning vil finde sted. Dette er kun ment som en sikkerhedsforanstaltning som giver dig som kunde en endnu bedre service, da alt misbrug jo enten koster penge eller også går det ud over andre. 

  Det er derfor altid en rigtig god idé at overveje det en ekstra gang før, man videregiver information om sig selv. Derfor bør du kun udlevere navn, adresse, telefonnummer, og andre relevante oplysninger, med mindre det tydeligt fremgår, hvad informationerne skal bruges til. Endvidere bør man overveje hvem der har eller får adgang til oplysningerne. Fremgår dette ikke af hjemmesiden bør man virkeligt overveje om man vil give disse informationer. 
  Registrering af dine personlige oplysninger bliver altid behandlet sobert og Paradiss betragter dine personlige data som en tillidssag. En korrekt og grundig oplysning om registrering samt en sober og tillidsfuld måde at anvende data på, mener vi er grundlaget for god service. Hos Paradiss giver vi ingen oplysninger videre til 3. mand. Du risikerer altså ikke, at vi sælger oplysninger eller bruger dem i anden interesse, end for at kunne levere ordren til dig.
  Når du står for at gennemføre en bestilling, er der en række oplysninger, du skal give, nemlig navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Disse oplysninger anvendes kun til brug for levering af ordren. Yderligere gemmes de alene til brug for bogføring og andre kunderelateret oplysninger til brug for en god service. Ønsker du at modtage nyheder, tilbud og andet via e-mail, bruges din e-mailadresse til dette formål. 

  Den dataansvarlige er paradiss.dk.

  Når du betaler med Dankort eller andre kreditkort i Paradiss giver du yderligere oplysninger om dine data. Dine data er beskyttet med en sikkerhedsmetode der hedder SSL. Se nærmere under Sikkerhed ved Dankortbetaling. Dette betyder at dine data er krypteret og ikke kan komme uvedkommende i hænde. 
  Her er en lille liste over informationer der indsamles på Paradiss.dk ’s online butik for at kunne gennemføre handelen:

  • Din emailadresse bliver brugt som brugernavn, så du ikke behøver indtaste alle oplysninger hver gang du handler hos Paradiss.dk.

  • Navn og adresse er nødvendig for at varen kan sendes til rette modtager.

  • E-mail er nødvendig for, at ordrebekræftelse kan sendes tilbage til dig efter at du har foretaget en ordre. Desuden kan man tilkobles Paradiss nyhedsmail der informerer dig om nyheder, gode tilbud og andet relevant information.

  Paradiss.dk opbevarer ikke kundernes Dankortoplysninger, men udelukkende DIBS / PBS’ kvittering, der gør, at vi kun én gang kan hæve det beløb som er lig med betaling for den afgivne ordre og det af kunden, godkendte beløb. 
  På vores hjemmesider og online butikker gør vi brug af cookies. Dette gør vi for, at siden  skal fremstå så brugervenlig som overhovedet muligt. 
  Som bemærkning kan vi sige, at vi til enhver tid anerkender og følger Persondataloven, der sikrer forbrugeren mod misbrug af personlige oplysninger. 

  Som registreret hos PARADISS ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed Sker på vores supportformular.

  Når du har gennemført en ordre / køb hos os, gemmer vi dine oplysninger til brug for bogføring. Endvidere bidrager oplysningerne til, at det er nemmere at foretage køb i vores butik næste gang du handler. Vi har ingen grænse for, hvor længe dine oplysninger står i vores regnskab, da det af rent skattemæssige og regnskabsmæssige årsager ikke lader sig gøre at slette for evt. om 5 år. 


  Vi garanterer derfor at alle oplysninger er sikret på bedst tænkelige måde som det er os muligt. 
  Dankortoplysninger gemmes ikke, da de udelukkende kun er tilgængelige via PBS. 
  Paradiss kommer aldrig til at se eller håndtere disse oplysninger. Tillige kan vi ikke ændre en dankort indbetaling (vi kan dog undlade at trække det fulde beløb, men kun et lavere, hvis der er udsolgte/udgåede varer i din bestilling) og vi kan heller ikke se dine koder ( pinkode ) og andre data til brug via PBS.