Sexlegetøj
  Dildo
  Vibrator
  Eksklusivt Sexlegetøj
  Sexapotek
  Sexlegetøj til Ham
  Se mere
  Lingeri
  Lingeri til hende
  Lingeri til ham
  Lædertøj
  Laktøj
  Latextøj - Gummitøj
  Se mere
  SM Udstyr
  Bondage
  Bondagereb - Tape
  Brystklemmer - Lodder
  Diverse SM Udstyr
  Elektro Sex - Cybersex
  Se mere
  Kostumer
  Sexede Kostumer
  Karnevalskostumer
  Uniformer
  Tilbehør til Kostumer
  Udsalg - Tilbud
  Lingeri
  Herre Lingeri
  Fetish - SM
  Sexlegetøj
  Kostumer - Uniformer
  Romantisk Hjørne
  Kærlighedsspil
  Fifty Shades
  Smykker
  Kalendere
  Diverse
  Spøg - Skæmt
  Gavekort
  Paradiss Logo
  Privatlivspolitik
   • Eksisterende kunde?

   • Ny kunde?
  • Total pris :  DKK
  • Antal emner i alt : 
  No products in cart
  Cart
  Kundeservice telefon 36949617 mandag til fredag 14 til 17:30
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat

  Lovgivning

  Paradiss er et danskejet anpartsselskab med bopæl i Danmark. Når duhandler hos Paradiss gælder den danske lovgivning, der sikrer dig en lang række rettigheder. Som kunde i vores netbutik er du sikret langt bedre end, hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen i Danmark er en af de bedste i verden og giver dig som kunde en stor sikkerhed på mange områder. Blandt andet har du returret på de varer, du køber. Du kan indenfor 1 mrd. vælge at returnere den købte vare. Dette er forskelligt fra en købssituation i en fysisk butik, hvor du rent faktisk ikke har returret på en vare efter at handlen er gennemført (dog giver store kæder såsom Bilka, OBS, H & M og andre anden returret). Vi vil meget gerne yde en sober og god service, så hos os kan du altid bytte en vare, hvilket alle burde kunne se at dette er hvad det drejer sig om – nemlig god service og dermed tilfredse kunder.

  Når du handler ved Paradiss er alle danske afgifter og moms inkluderet i prisen.

  Det danske lovgivning omkring internethandel er så godt for dig som kunde at du er sikret utroligt godt. Dette er naturligvis også godt, da det gør det svært for uærlige personer at drive virksomhed. Ved betaling med Dankort er det altid den, der opkræver pengene (altså netbutikken), der skal kunne bevise at handlen har fundet sted. Har du købt en vare i en netbutik, men aldrig modtaget noget som helst, kan du klage til PBS / din bank, som så per automatik vil tilbageføre pengene og dermed sørge for at du ikke kommer til at vente i usikkerhed. Det er så op til netbutikken at sandsynliggøre, at varen er sendt af sted evt. ved hjælp af en fakturakopi og forsendelseskvitteringer.

  Du er også som kunde beskyttet af Markedsføringsloven, Persondataloven og Forbrugeraftaleloven. Specielt forbrugeraftaleloven giver dig som kunde særlig god beskyttelse i forbindelse med nettet / fjernkøb. Bemærk at du iflg. dansk lov altid har 2 års reklamationsret på de produkter, du køber, hvad enten butikken skriver det eller ej. Du er altså meget godt beskyttet i flg. den danske lovgivning, og gør dit køb / handel på nettet utroligt behageligt HVIS du handler hos en certificeret butik.

  Paradiss yder 3 års garanti.