Sexlegetøj
  Dildo
  Vibrator
  Eksklusivt Sexlegetøj
  Sexapotek
  Sexlegetøj til Ham
  Se mere
  Lingeri
  Lingeri til hende
  Lingeri til ham
  Lædertøj
  Laktøj
  Latextøj - Gummitøj
  Se mere
  SM Udstyr
  Bondage
  Bondagereb - Tape
  Brystklemmer - Lodder
  Diverse SM Udstyr
  Elektro Sex - Cybersex
  Håndjern - Plyshåndjern
  Klinik - Læge Udstyr
  Læder - Latex Gags
  Læder - Latex Piske
  Læder Halsbånd
  Lædermanchetter
  Masker - Blindfolds
  Penisringe
  SM Møbler
  SM Redskaber
  Kostumer
  Sexede Kostumer
  Karnevalskostumer
  Uniformer
  Tilbehør til Kostumer
  Udsalg - Tilbud
  Lingeri
  Herre Lingeri
  Fetish - SM
  Sexlegetøj
  Kostumer - Uniformer
  Romantisk Hjørne
  Kærlighedsspil
  Fifty Shades
  Smykker
  Kalendere
  Diverse
  Spøg - Skæmt
  Gavekort
  Paradiss Logo
  Privatlivspolitik
   • Eksisterende kunde?

   • Ny kunde?
  • Total pris :  DKK
  • Antal emner i alt : 
  No products in cart
  Cart
  Kundeservice telefon 36949617 mandag til fredag 14 til 17:30

  Lædermanchetter  Produktliste

  Emner pr side:

  Bestsellers i denne kategori

  Lædermanchetter

  Hos Paradiss finder du et stort udvalg af lædermanchetter til hele kroppen, samt mange andre produkter til BDSM og andet sexlegetøj til singler og par. Manchetterne kan bruges til spændende leg, og findes i mange forskellige udformninger! Læs mere om vores store udvalg nedenfor. 


  Manchetter og læder bruges oftest til leg indenfor BDSM, men kan også bruges hvis du bare vil prøve noget nyt sammen med en partner. 

  Håndmanchetter

  Håndmanchetter sættes omkring håndleddene. Der spændes de ind og mange modeller har blødt læder eller pels indeni, der gør dem behagelige men pirrende at have på. De kan let justeres i størrelsen, og flere modeller kan også kombineres med ankelmanchetterne. 


  Du kan også finde forskellige sæt der indeholder alt det bedste indenfor BDSM, især hvis du er nybegynder. Her kan du for eksempel finde et halsbånd med tilhørende kæde eller snor, en hård paddle, håndmanchetter, gags og meget andet. 

  Ankelmanchetter

  Ankelmanchetter placeres rundt om anklerne og spændes ind. Manchetterne kan hæftes sammen, men kan også bruges med en spredestang, der holder benene skilt ad. 

  Der fås også modeller hvor ankelmanchetter og håndmanchetter sidder sammen som i et kors, og samles bag ryggen. 

  Hvordan bruges manchetterne? 

  Manchetter i læder kan bruges på flere forskellige måder. De kan sættes sammen med hinanden, så hænder eller fødder sidder sammen, eller kombineres med reb, bånd eller kæde. 


  De lukkes omkring hånd- eller fodled og kan strammes til så de sidder løst eller stramt. Håndmanchetter kan både bruges foran kroppen og bagved kroppen, men kan også tages over hovedet og sættes fast i sengerammen eller lignende. 


  Nogle modeller lukkes med en rem, mens andre har velcro og er let at tage af og på hurtigt. 

  Hvad skal jeg lægge mærke til? 

  Hvad skal man prioritere hvis det er første gang man køber et sæt lædermanchetter til hænder eller fødder? Dette får du et par gode råd til nedenfor: 

  • Vælg et brugervenligt design der er let at finde ud af. Det kan for eksempel være et sæt med velcrolukning, der er let at få af og på hurtigt. 

  • Et regulerbart sæt gør det let at tilpasse, så de ikke sidder så stramt første gang I bruger dem - det kan være en blid, men stadig pirrende introduktion. 

  • Vil I gerne have et multifunktionelt produkt så I får mest ud af pengene? Så vælg en model der giver flere fikseringsmuligheder - det kan for eksempel være et sæt der virker på både håndled og fodled, eller som kan benyttes med reb, en kæde, en fikseringsstang eller som kan monteres på sengerammen eller lignende. 


  Mærker

  Du finder lædermanchetter fra flere forskellige mærker på vores side. Blandt andet har Kink Me et unikt sæt med mange blandede BDSM produkter, mens Bad Kitty byder på et stort udvalg af manchetter og fikseringsprodukter til enhver smag. 


  Vælg et mærke som Zado hvis du leder efter den ultimative luksus indenfor manchetter og andet spændende sexlegetøj til par. 

  Lignende produkter

  Hos Paradiss finder du naturligvis også et bredt udvalg af lignende produkter og relevant tilbehør - hvis du ikke er til manchetter i læder til SM, kan det være relevant at prøve SM tape, bondagereb eller måske håndjern, der er en af de klassiske fantasier. Det vigtigste er at alle er trygge ved legen, så det kan være så succesfuldt som muligt. 

  Snor og reb

  Er du mere erfaren, kan det være sjovt at bevæge sig ud i leg med snor eller reb. Vi fører et stort udvalg af forskelligt reb, for eksempel i hør, samt snore i forskellige længder. Er det første gang at I bruger reb, kan I finde tutorials og guides, så I er sikker på at I går sikkert frem. Prøv jer ad stille og roligt, og brug eventuelt reb sammen med lædermanchetterne. 


  Et andet sjovt produkt er bondagetape, der er sort tape der kan bruges i stedet for reb. Tapen er en smule elastisk, og kan hæfte sig til sig selv. Tapen klistrer ikke på kroppen eller andre genstande. 

  Håndjern

  Håndjern er en fælles fantasi for mange. Det er især et godt produkt for nybegyndere, der gerne vil “smage” på SM og alt det tilhørende udstyr. På vores side finder du et stort udvalg af forskellige håndjern - for eksempel læder-håndjern, men også i velour, plys og andre spændende materialer. 


  Der findes også unikke stål-håndjern til hænder og fødder, der giver en helt speciel følelse. 


  Læderhalsbånd

  Kombiner dine nye lædermanchetter med et læderhalsbånd. Der findes mange forskellige stilarter - for eksempel rå modeller i læder, men også søde, feminine og eksklusive modeller med glitrende sten i guld og sølv - den ultimative forkælelse.