Sexlegetøj
  Dildo
  Vibrator
  Eksklusivt Sexlegetøj
  Sexapotek
  Sexlegetøj til Ham
  Se mere
  Lingeri
  Lingeri til hende
  Lingeri til ham
  Lædertøj
  Laktøj
  Latextøj - Gummitøj
  Se mere
  SM Udstyr
  Bondage
  Bondagereb - Tape
  Brystklemmer - Lodder
  Diverse SM Udstyr
  Elektro Sex - Cybersex
  Håndjern - Plyshåndjern
  Klinik - Læge Udstyr
  Læder - Latex Gags
  Læder - Latex Piske
  Læder Halsbånd
  Lædermanchetter
  Masker - Blindfolds
  Penisringe
  SM Møbler
  SM Redskaber
  Kostumer
  Sexede Kostumer
  Karnevalskostumer
  Uniformer
  Tilbehør til Kostumer
  Udsalg - Tilbud
  Lingeri
  Herre Lingeri
  Fetish - SM
  Sexlegetøj
  Kostumer - Uniformer
  Romantisk Hjørne
  Kærlighedsspil
  Fifty Shades
  Smykker
  Kalendere
  Diverse
  Spøg - Skæmt
  Gavekort
  Paradiss Logo
  Privatlivspolitik
   • Eksisterende kunde?

   • Ny kunde?
  • Total pris :  DKK
  • Antal emner i alt : 
  No products in cart
  Cart
  Kundeservice telefon 36949617 mandag til fredag 14 til 17:30

  SM Udstyr

  20% rabat i denne kategori.  Underkategorier

  Produktliste

  Emner pr side:

  Bestsellers i denne kategori

  Hos Paradiss har vi et stort udvalg af SM Udstyr til par. På denne side kan I læse meget mere om alt fra udstyr til bondage, cybersex og læderlegetøj.


  SM står for sadomasochisme. Det er en form for sex hvor partnere bruger dominans og underkastelse. Det er vigtigt at understrege at alle parter er villige deltagere. Det er blevet mere almindeligt og udbredt efter film som Fifty Shades of Grey blev vist i biografen, men har været en populær måde at komme endnu tættere på sin partner i mange år. SM indgår også i BDSM, der står for Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme.


  I SM bruger man ofte en række forskellige redskaber. Det kan være håndjern, reb, brystklemmer eller en pisk. Når man udøver SM eller BDSM, behøver man ikke starte med at have alt udstyret, man kan prøve sig frem stille og roligt, og finde ud af hvad man kan lide. Mens nogle har en fetish med at blive bundet fast, synes andre det er frækt at have bind for øjnene og nogen kan godt lide at inddrage en pisk eller helt andre elementer.


  Hos Paradiss får du altid produkter af høj kvalitet og til ethvert behov eller præference. Du kan vælge mellem nogle af vores mest populære bestsellere, eller prøve et produkt du aldrig har hørt om før.

  Udstyr til Bondage

  Bondage-disciplinen er fokuseret på at en part bliver bundet eller fastspændt på en eller anden måde. Det kan være at personen bliver bundet, får bind for øjnene, eller har håndjern på. Under bondage finder du nogle sæt, der er perfekt til jer som ikke har så meget erfaring med SM udstyr, men som gerne vil afprøve det inden I investerer i større sæt eller mange forskellige produkter. Mens nogle produkter er lavet i blødt stof eller med plys, er andre lavet i læder, der er yderst stærkt og af høj kvalitet. Vi har også et stort udvalg af reb og tape til bondage, der er perfekt til de mere erfarne udøvere.

  Møbler

  Vi har også et stort udvalg af forskellige sexmøbler, blandt andet de populære sexgynger, der kan hænges op i en stærk krog overalt i hjemmet. Det er et alternativ til mere almindeligt legetøj, og sikrer at I får afprøvet nye stillinger hvor I udfordrer tyngdekraften.

  Der findes også et kryds, som taget ud af Christian Greys Red Room fra Fifty Shades of Grey. Det er et stykke SM legetøj, der hænges op på væggen hvor en person kan spændes fast, for

  eksempel med hjælp fra reb, spænder eller manchetter. Under de enkelte produkter kan I finde meget mere information. Under produktet finder I også flere informationer om tilbehør og ophæng.

  Piske og spanskrør

  Piske af mange arter og udformninger er også et populært produkt inden for SM udstyr. Her finder du både SM piske med bløde strimler eller hårdere piske med padler på. De er blandt andet lavet af materialer som læder og latex. Brug kun piske, spanskrør og padler hvis alle indblandede føler sig sikre og trygge i situationen.

  Sæt

  Et sæt med SM udstyr er perfekt til dem der vil prøve lidt at hvert, for eksempel nybegyndere. Vi har et bredt udvalg af sæt med en pisk, gags, håndjern og andre produkter, der måske kan give jer en idé om hvad I kan lide. Det er en god måde at finde ud af det på sammen, og et sæt med meget forskelligt tilbehør kan bruges igen og igen, og bidrager til mange timers sjov leg, afhængigt af humøret.

  Penisringe

  Penisringe er perfekt til parleg, fordi de kan være med til at forlænge erektionen eller begrænse blodtilstrømningen til penis. Hos Paradiss finder du et kæmpe udvalg af penisringe i mange materialer. Det kan blandt andet være stål eller gummi. Læs gerne beskrivelsen inden brug. Vil I tage det skridtet videre, kan I bruge en penis plug eller en kyskhedstube.

   

  Andre produkter

  Hos Paradiss finder du også et stort udvalg af andre spændende produkter, hvis du ikke er til SM. Blandt andet har vi et stort udvalg af frækt lingeri til både mænd og kvinder, samt spændende kostumer der passer til ethvert rollespil, eller hvis I bare vil prøve noget andet. Desuden har vi også mere almindeligt sexlegetøj, der både kan bruges alene eller af par. Du finder vores sexlegetøj her.

  Lingeri

  Hvis I ikke er til SM legetøj eller andet SM udstyr, kan I også inddrage lækkert lingeri. Det kan blandt andet være et sæt undertøj i høj kvalitet eller tøj af lak eller læder. Vi har et kæmpe udvalg til kvinder, mænd, samt i større størrelser. Vi har smukt lingeri til alle. Mange kan også lide at inddrage netstrømper, eller andre spændende materialer.

  Romantiske elementer

  Vi har også alt det nødvendige til en romantisk aften. Det kan være spændende sexspil til spilaften, pirrende smykker, produkter inspireret af Fifty Shades of Grey eller kalendere til kontoret eller værkstedet. Her er noget for enhver smag!

  Tjek vores udsalg!

  Tjek vores udsalg hvis du leder efter sex- og SM-legetøj og udstyr i høj kvalitet. Her finder du både frække kostumer, lingeri og spændende sexlegetøj, til en rigtig god pris. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til et produkt, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig i den rigtige retning. Du finder vores store udsalg her.

   


  20% rabat i denne kategori.