Sexlegetøj
  Dildo
  Vibrator
  Eksklusivt Sexlegetøj
  Sexapotek
  Sexlegetøj til Ham
  Diverse Sexlegetøj
  Anal Stimulation
  Elskovskugler med Vibrator
  Fjernstyret Sexlegetøj
  G-punkt Vibrator
  Kirurgisk Stål og Metal
  Batterier
  Lingeri
  Lingeri til hende
  Lingeri til ham
  Lædertøj
  Laktøj
  Latextøj - Gummitøj
  Se mere
  SM Udstyr
  Bondage
  Bondagereb - Tape
  Brystklemmer - Lodder
  Diverse SM Udstyr
  Elektro Sex - Cybersex
  Se mere
  Kostumer
  Sexede Kostumer
  Karnevalskostumer
  Uniformer
  Tilbehør til Kostumer
  Udsalg - Tilbud
  Lingeri
  Herre Lingeri
  Fetish - SM
  Sexlegetøj
  Kostumer - Uniformer
  Romantisk Hjørne
  Kærlighedsspil
  Fifty Shades
  Smykker
  Kalendere
  Diverse
  Spøg - Skæmt
  Gavekort
  Paradiss Logo
  Privatlivspolitik
   • Eksisterende kunde?

   • Ny kunde?
  • Total pris :  DKK
  • Antal emner i alt : 
  No products in cart
  Cart
  Kundeservice telefon 36949617 mandag til fredag 14 til 17:30

  Klitorisvibrator

  20% rabat i denne kategori.  Produktliste

  Emner pr side:

  Bestsellers i denne kategori

  Klitorisvibrator

  Hos Paradiss finder du et stort udvalg af klitorisvibratorer samt andre vibratorer der kan bruges alene eller sammen med andre. En vibrator er et must for enhver kvinde, og der findes heldigvis hundreder af forskellige modeller - så du er helt sikker på at finde en der passer til dig, er nem at bruge og super behagelig.


  På denne side kan du læse mere om nogle af de forskellige vibratorer du kan finde på vores side, og som både kan bruges på klitoris, men også på g-punktet. Mens nogle er vandtætte, er andre bedst i soveværelset og andre tørre steder, mens nogle skal bruge en stikkontakt, andre batterier og nogle kan du sågar have med i lommen.

  Hvad er dit fokus?

  Fokuserer du på brugervenlighed, kvalitet, vibrationsstyrke eller noget helt fjerde? Heldigvis har vi noget for enhver smag. Nedenfor får du nogle tips til ting du kan fokusere på, hvis du skal købe din første vibrator, eller bare gerne vil prøve noget nyt.

  • Hvis du vil have en vibrator der kun fokuserer på din klitoris, er en klitoris vibrator som for eksempel en Wand et helt perfekt valg. De findes i mange forskellige prislejer, og kan som regel justeres - hvad enten du foretrækker lette, langsomme eller hurtige, voldsomme vibrationer.

  • Føler du at din klitoris bliver meget påvirket af vibrationer? Så prøv en vibrator der suger og danner et vakuum i stedet.

  • Prøv at skifte den almindelige silikonevibrator ud med en vibrator i et andet materiale

  • Hvis vibrationerne føles for voldsomme eller hvis din klitorisvibrator "trækker" i din hud, så prøv at bruge mere glidecreme, så føles det oftest mere behageligt.

  • Tag en vandtæt vibrator med i bad, hvis du vil prøve en helt anden måde at bruge den på.

  Rabbits

  Rabbits findes i mange forskellige afskygninger. Både med "ører" der kun rammer klitoris, men også med både vibrerende ører og en dildo, der rammer g-punktet.


  En rabbit vibrator kan genkendes på de karakteristiske kaninører og den let buede form. Den fungerer ved at den vibrerer på to sider af klitoris, og er et hit hos kvinder og par. Det er et sjovt stykke sexlegetøj, der også sagtens kan benyttes under sex. Rabbits findes også som

  "butterflies" og andre kreative modeller, og det kan godt tage lidt tid at prøve sig frem så det føles helt perfekt. Vibratoren skal vaskes efter brug, enten med en mild håndsæbe eller lignende, eller med en sæbe lavet specielt til sexlegetøj. Lad den tørre helt inden du lægger dine klitorisvibratorer på plads.


  De fleste rabbits har forskellige hastighedsniveauer, og mange er trådløse og har en forholdsvis lang batteritid. Du kan læse mere under hver enkelt model.

  Wands

  En wand er nok den mest populære klitorisvibrator til at opnå orgasme. De findes i mange forskellige udformninger, men består som regel af et langt skaft med et vibrerende hoved. Teknologien i wands er meget udviklet, hvilket sikrer kraftfulde vibrationer og lang batteritid. Til nogle wands findes der også extentions, der blandt andet kan give en wand samme funktion som en rabbitvibrator. Wands fungerer perfekt som klitorisvibratorer, fordi hovedet kan flyttes rundt til lige der hvor det er allermest behageligt.


  Rigtig mange wands har et smukt design, med flotte farver og ergonomiske udformninger, der gør den behagelig at bruge i lang tid.

  Suction-vibratorer

  Denne type vibratorer fungerer ved at suge og danne et vakuum omkring din klitoris og er populær hos mange. Den har den fordel at den ikke vibrerer på samme måde som almindelige vibratorer, hvilket gør at din klitoris ikke får samme ømme eller følsomme følelse, som man ofte kan få når man bruger en almindelig vibrator, efter den første orgasme. Mange synes at det er lettere at opnå flere orgasmer i træk, når de bruger denne type.

  Mærker som Womanizer og Satisfyer har et bredt udvalg af forskellige suction-vibratorer, der både kan bruges selv og som par.


  Du kan finde wand klitorisvibratorer fra mærker som:

  • Doxy

  • Pixey - der blandt andet har verdens kraftigste, klassiske klitorisvibrator

  • Jenga

  •  King Touch

  • Flowing Mjuze

  Vibratorer til fingeren

  En vibrator til fingeren er både et stykke populært sexlegetøj for par og for singler. Den sættes fast på fingeren, hvilket gør den utrolig let at styre, mens de forskellige udformninger gør at der findes en model til alle præferencer. Denne type klitorisvibrator gør det muligt at styre bevægelserne ned til mindste detalje, og kan benyttes som et alternativ til almindelig onani. Modellen fra Touché sidder fast med en ledning og et armbånd, så du let styre den mens du er i gang.

   

  Lommevibratorer og trussevibratorer

  En klitorisvibrator findes i alverdens udformninger - også som små lommevibratorer og bullets, som du let kan ligge i tasken når du er på farten. Derudover findes der - blandt andet inspireret af Fifty Shades of Grey - vibratorer der kan indlægges i trusser, for lydløs og anonym vibration, der dog er kraftige. Vibratoren er en helt unik, diskret hemmelighed, som du kan holde for dig selv eller dele med en anden person. Mærket Fifty Shades Freed og Fifty Shades of Grey fører også mange spændende produkter inspireret af de populære film.

  G-punkt stimulator

  En g-spots vibrator føres ind i kroppen og stimulerer g-punktet, med bløde, flydende vibrationer. De findes i udgaver fra mange populære mærker og der er fokus på kvalitet og ergonomi.

  Pillow Talk fører blandt andet en række forskellige modeller, hvor der er fokus på præcis og nøjagtig stimulation af g-punktet. Den er lille og fiks, og har en rejselås så du sikkert kan have den med i tasken eller kufferten.


  We Vibe er et af de mest trendy og populære mærker indenfor sexlegetøj, og de har et stort udvalg af produkter til kvinder og par i lækker kvalitet med blød silikone. We Vibe fører også en g-spots simulator, hvor dens vibrationer kan mærkes i klitoris. Fokus i produkterne fra We Vibe er stimulation og kvindelig nydelse, men de kan også bruges af par, og er en helt perfekt gave til personen der ønsker sig timevis af hygge i bedste kvalitet - måske sammen med en partner.

  Andre produkter

  Hos Paradiss finder du også en lang række andre former for sexlegetøj - vi har noget fantastisk for enhver smag, indenfor mange kategorier og mærker. Om du leder efter en lille bullet vibrator, en stimulator til mænd eller noget helt tredje, har vi masser af sensuel luksus til dig. Vores produkter og sexlegetøj er altid af høj kvalitet og vi kommer gerne med forslag til ønsker eller en helt speciel gave til en du holder af.

  Du finder mærker som We Vibe, Rocks Off, LeLo, Je Joue og mange andre, der både kan bruges til sex med en partner eller når du er selv. Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os, så forsøger vi at hjælpe dig i den rigtige retning. Vi har også mange produkter der er valgt som "Bedst-I-Test" af magasiner og medier. En testvinder som Womanizer kan altid anbefales.

   


  20% rabat i denne kategori.