Sexlegetøj
  Dildo
  Vibrator
  Eksklusivt Sexlegetøj
  Sexapotek
  Sexlegetøj til Ham
  Diverse Sexlegetøj
  Anal Stimulation
  Elskovskugler med Vibrator
  Fjernstyret Sexlegetøj
  G-punkt Vibrator
  Kirurgisk Stål og Metal
  Batterier
  Lingeri
  Lingeri til hende
  Lingeri til ham
  Lædertøj
  Laktøj
  Latextøj - Gummitøj
  Se mere
  SM Udstyr
  Bondage
  Bondagereb - Tape
  Brystklemmer - Lodder
  Diverse SM Udstyr
  Elektro Sex - Cybersex
  Se mere
  Kostumer
  Sexede Kostumer
  Karnevalskostumer
  Uniformer
  Tilbehør til Kostumer
  Udsalg - Tilbud
  Lingeri
  Herre Lingeri
  Fetish - SM
  Sexlegetøj
  Kostumer - Uniformer
  Romantisk Hjørne
  Kærlighedsspil
  Fifty Shades
  Smykker
  Kalendere
  Diverse
  Spøg - Skæmt
  Gavekort
  Paradiss Logo
  Privatlivspolitik
   • Eksisterende kunde?

   • Ny kunde?
  • Total pris :  DKK
  • Antal emner i alt : 
  No products in cart
  Cart
  Kundeservice telefon 36949617 mandag til fredag 14 til 17:30

  Penis Power Hylstre

  20% rabat i denne kategori.  Produktliste

  Emner pr side:

  Bestsellers i denne kategori

  Penishylster

  Et penishylster findes i mange forskellige udformninger, og fungerer oftest som en udvidelse, eller "extention", der sættes ovenpå penis. De findes både i utrolig realistiske udformninger, men også i mere alternative og interessante former, der kan give en helt ny sensation. På denne side kan du læse om nogle af de forskellige penishylstre, og blive inspireret til hvordan du kan bruge dem med en partner.


  Et hylster eller sleeve, anbringes ud over penis, og giver ekstra længde på. De findes i mange forskellige størrelser og kan endda fås med en indbygget vibrator for ekstra nydelse for begge partnere. De kan både være lavet i et blødt materiale som silikone, eller i plast og latex. Nogle vælger at bruge dem for at gøre penis større, mens andre bruger dem for at skabe en helt anden sensation for begge parter, da der både tilsættes tykkelse og længde.


  På nogle modeller er der struktur i form af silikone prikker eller riller, der er med til at stimulere partneren. Under hver model kan du læse meget mere om størrelse og materiale.

  Suck-O-Mat

  Suck-O-Mat er et produkt der giver samme sensation som et blowjob, helt uden brug af hænder. Her skaber dit penishylster en pumpe-og suge-sensation, der føles som et blowjob, ved at bruge mærkets Hands-Free Masturbation Technology. Dette penishylster er tilkoblet en maskine, som du blot tænder, og så suges og pumpes der på 25 forskellige niveauer, fra 42 gange i minuttet, helt op til 109 gange i minuttet for maksimal nydelse.


  Vi anbefaler at du bruger din Suck-O-Mat med masser af vandbaseret glidecreme, for den allerbedste følelse.

  Penismanchet

  En penismanchet er en form for penishylster, der anbringes rundt om penissens base og pungen. De er lavet af latex, silikone eller et lignende materiale, og strammer op omkring hele området. Der findes også manchetter der har indbygget vibration, der kan stimulere klitoris, mens I har sex med dette hylster på.

  Vedligehold

  For at dit penishylster eller andet sexlegetøj holder længst muligt og altid indbyder til sjov og spændende leg, er det vigtigt at du passer godt på det. Dette gør du for eksempel ved at rengøre det grundigt efter brug, og opbevare det et sikkert sted, hvor det holdes fri for støv, for eksempel i en kasse eller en stofpose.


  Rengøring bør foregå med vand og en sæbe, eller en rengøringsspray lavet til sexlegetøj. Lad det derefter lufttørre, indtil det er klar til at blive stillet eller lagt på plads. Du finder vores store udvalg af rense- og plejeprodukter her. På siden finder du også alle de nødvendige produkter til pleje og rens af latex- og lædermaterialer, samt til klargøring til analsex.

  Andre produkter

  Et penishylster er ikke det eneste legetøj du kan finde hos Paradiss. Vi har også et stort udvalg af andet spændende sexlegetøj, der kan “spice” jeres sex derhjemme lidt op, eller lade jer afprøve nye ting. Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores mest populære kategorier, og finde ud af hvad du gerne vil forkæle dig eller din partner med, næste gang I skal være sammen.

  SM Udstyr

  Forkæl dig selv eller en partner med SM-udstyr. Det kan være en blindfold, en pisk eller andre spændende elementer, som også kan kombineret med dit penishylster, for at skabe en ekstra spændende erektion. Vi har både masser af udstyr til nybegynderne eller til de erfarne.

  Under kategorien kan I finde meget mere information om vores spændende produkter, og også læse meget mere om SM.

  Kostumer

  Kostumer kan bruges til Halloween, Fastelavn, rollespil eller en torsdag hvor tingene skal piftes lidt op. Hos Paradiss finder du et stort udvalg af forskellige frække kostumer til kvinder og mænd. Du finder både den klassiske skolepige, stuepige og nisse, samt andre kostumer som vampyr og sekretær.

  Sexlegetøj

  Vi har et stort udvalg af sexlegetøj og alt det nødvendige tilbehør til enkelt-leg eller parleg. Her finder du blandt andet dildoer, vibratorer og diverse plugs, ligesom du også finder tilbehør til rengøring og vedligehold. Vi har alverdens størrelser og farver, så det handler blot om at vælge produktet som du holder allermest af, eller vælge noget helt nyt, som du aldrig har prøvet før.

  Spøg og skæmt

  Den runde fødselsdag, polterabend eller noget helt tredje? Vi har masser af sjove og frække spøg og skæmt gaver til enhver anledning. Om det er en sjov t-shirt eller en skør klokke, så har vi produktet til dig! Køb det selv i sidste øjeblik, og få dag-til-dag levering.

  Om Paradiss

  Hos Paradis vil vi gerne give dig et kæmpe udvalg af sexlegetøj og udstyr til enhver smag. Derfor finder du på vores side alt hvad hjertet begærer, fra frækt lingeri til spændende SM-legetøj og alt det nødvendigt udstyr. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice hvis du har spørgsmål, og du kan altid regne med hurtig levering fra dag-til-dag, på nogle af markedets bedste produkter.


  Vi sender altid vores pakker i diskret indpakning, perfekt til at overraske dig selv, eller en du holder af.

   


  20% rabat i denne kategori.