Sexlegetøj
  Dildo
  Vibrator
  Eksklusivt Sexlegetøj
  Sexapotek
  Sexlegetøj til Ham
  Diverse Sexlegetøj
  Anal Stimulation
  Elskovskugler med Vibrator
  Fjernstyret Sexlegetøj
  G-punkt Vibrator
  Kirurgisk Stål og Metal
  Batterier
  Lingeri
  Lingeri til hende
  Lingeri til ham
  Lædertøj
  Laktøj
  Latextøj - Gummitøj
  Se mere
  SM Udstyr
  Bondage
  Bondagereb - Tape
  Brystklemmer - Lodder
  Diverse SM Udstyr
  Elektro Sex - Cybersex
  Se mere
  Kostumer
  Sexede Kostumer
  Karnevalskostumer
  Uniformer
  Tilbehør til Kostumer
  Udsalg - Tilbud
  Lingeri
  Herre Lingeri
  Fetish - SM
  Sexlegetøj
  Kostumer - Uniformer
  Romantisk Hjørne
  Kærlighedsspil
  Fifty Shades
  Smykker
  Kalendere
  Diverse
  Spøg - Skæmt
  Gavekort
  Paradiss Logo
  Privatlivspolitik
   • Eksisterende kunde?

   • Ny kunde?
  • Total pris :  DKK
  • Antal emner i alt : 
  No products in cart
  Cart
  Kundeservice telefon 36949617 mandag til fredag 14 til 17:30

  We-Vibe  Produktliste

  Emner pr side:

  Bestsellers i denne kategori

  WeVibe er et populært mærke indenfor sexlegetøj til individuelle og par. De har nogle af de mest banebrydende og innovative produkter på markedet, og formår at skabe luksuriøse produkter, der både ser godt ud OG føles godt. 


  Hos Paradiss finder du nogle af de mest populære produkter fra mærket, blandt andet den kendte parvibrator, Chorus . 


  På denne side kan du læse meget mere om mærkets produkter, og blive fristet til næste gang du skal handle sexlegetøj. Har du spørgsmål til nogle af produkterne, er du altid velkommen til at kontakte os, så skal vi nok forsøge at hjælpe dig i den rigtige retning - vi ved at det kan være svært at vælge. 


  Chorus Parvibrator

  Chorus er et af WeVibes mest populære produkter. Det er en parvibrator, der er banebrydende på markedet og perfekt til det par der har lyst til at prøve noget anderledes. 

  Det er en intuitiv vibrator der er justerbar, så den kan tilpasses din krop! Den er desuden berøringsfølsom og håndfri, så den kan inkorporeres som en helt naturlig del af jeres sex. 


  Designet på WeVibe Chorus parvibrator sikrer at den kan bøjes, så den giver vibrationer de helt rigtige steder. Bøj den så den passer, og den forbliver i denne form under hele akten. 


  Intuiteten kommer af det innovative “Squeeze Remote” koncept, der sikrer at jo strammere du klemmer på fjernbetjeningen, des kraftigere bliver vibrationerne, og det gælder selvfølgelig også omvendt. Du skal altså ikke bekymre dig om at finde knapper og finde det niveau der passer perfekt - du klemmer blot, indtil styrken passer til dit behov. 


  Du kan også styre Chorus med dine bevægelser. Den har indbygget “Responsive Control”, hvor vibrationsniveauet ændrer sig efter dine bevægelser. 

  Det er også let at skrue op for hyggen - selv på afstand. Med WeVibe-Connect appen har du mulighed for at kontrollere vibrationerne og styrken - også selvom du er på den anden side af jorden. Det sikrer at I kan lege sammen - også selvom I er langt fra hinanden. Appen er desuden gratis når du har din WeVibe Chorus!

  Melt Klitorisstimulator

  Melt Klitorisstimulator er perfekt til dig selv eller til par-leg. Det er en Pleasure Air stimulator, der bruger pulserende bølger og blid sugning, frem for vibrationer. Mange kvinder mener at bølgerne og sugningen er med til at gøre det lettere at opnå klimaks flere gange, fordi klitoris ikke overstimuleres på samme måde som med en vibrator. 

  Med Pleasure Air masseres klitoris af lufttrykket, der sammen med sugningen er med til at give kildrende fornemmelser, der strækker sig fra helt forsigtig stimulering til kraftige bølger når du skruer op for Melt!


  Designet af Melt gør det muligt at bruge den som et stykke parlegetøj, hvor den buede form sikrer at den passer perfekt ind mellem jer, i alle positioner, helt uden at være til gene.


  Ligesom med Chorus, har du også mulighed for at bruge den gratis WeVibe Connect app, hvor din partner styrer intensiteten - lige meget hvor I er. 

  Tango

  Her passer navn og funktion perfekt sammen - WeVibes Tango får dig til at danse!


  Tango er en sjov, større bulletvibrator, der er perfekt til solo-leg. Den har otte vibrationsniveauer, der sikrer at der er en helt perfekt styrke og mønster til dig. Den findes desuden i to flotte farver - for WeVibe synes ikke at sexlegetøj skal være kedeligt. Den har også en perfekt størrelse til at du kan have den med på ferie eller weekend-turen. 


  Den flade side på produktet sikrer at den ligger perfekt på din klitoris, og at du ikke skal bruge skarp præcision og koncentration for at få den helt rigtige følelse i kroppen!

  Wand

  Denne fantastiske Wand er perfekt til både par- og sololeg. Den er et must-have og har ti forskellige niveauer og mønstre, ligesom du har endeløse muligheder, fordi du kan forbinde din Wand med We-Connect appen. En nyere opdatering gør også at den kan styres fra lang afstand! 


  Mærkets Wand, eller tryllestav som den også kaldes, har intuitive betjeningselementer, der næsten kan sammenlignes med et joystick. Den har desuden indbygget Smart-Silence teknologi, der sikrer at vibrationerne stopper, når den ikke længere rører ved huden. Den har også en form der er tilpasset kvindekroppen, og med et bøjeligt hoved, der sikrer at den kan holdes så det altid føles behageligt, også selvom I står eller ligger i forskellige stillinger. Du får endda to forskellige hoveder, så der er noget til ethvert humør. Et glat og silkeblødt hoved når du bare vil læne dig tilbage og nyde vibrationerne, samt et legesygt hoved med sjove teksturer. 


  Som et kirsebær på toppen er Wand helt vandsæt, da den oplager gennem magneter. Du kan altså både have den med under bruseren - og endda i badekarret. 

  Touch

  WeVibe Touch er det ypperste indenfor kraftfulde, diskrete vibratorer. Det er en lille klitorisvibrator, som er total vandtæt, og derfor kan bruges i både bruser og badekar. Derudover får du en ekstra lang batteritid på hele to timers konstant brug, ligesom du hurtigt kan lade den op på halvanden time. 


  Touch har 8 vibrationsniveauer, men også 4 hastigheder og 4 pulserende vibrationsindstillinger. Der gør det ekstra let for dig at tilpasse Touch efter dit behov. 


  Denne vibrator er også yderst stille, så du kan bruge den uforstyrret! Brug den solo eller sammen med en anden, for ekstra nydelse. 

  Andre produkter

  Hos Paradiss finder du også en lang række andre produkter inden for sexlegetøj, lingeri, SM-udstyr, kostumer og meget andet. 

  Her er noget for enhver smag og ethvert behov. Du finder både produkter fra populære og kendte mærker som WeVibe, men også spændende produkter fra mange andre mærker! Det giver dig rig mulighed for at prøve noget nyt, enten selv eller sammen med en partner!


  Vi glæder os til at du finder dit nye favoritprodukt, og du kan altid tage et kig på vores udsalg, hvor vi ofte har gode tilbud indenfor mange forskellige kategorier!