Sexlegetøj
  Dildo
  Vibrator
  Eksklusivt Sexlegetøj
  Sexapotek
  Sexlegetøj til Ham
  Diverse Sexlegetøj
  Anal Stimulation
  Elskovskugler med Vibrator
  Fjernstyret Sexlegetøj
  G-punkt Vibrator
  Kirurgisk Stål og Metal
  Batterier
  Lingeri
  Lingeri til hende
  Lingeri til ham
  Lædertøj
  Laktøj
  Latextøj - Gummitøj
  Se mere
  SM Udstyr
  Bondage
  Bondagereb - Tape
  Brystklemmer - Lodder
  Diverse SM Udstyr
  Elektro Sex - Cybersex
  Se mere
  Kostumer
  Sexede Kostumer
  Karnevalskostumer
  Uniformer
  Tilbehør til Kostumer
  Udsalg - Tilbud
  Lingeri
  Herre Lingeri
  Fetish - SM
  Sexlegetøj
  Kostumer - Uniformer
  Romantisk Hjørne
  Kærlighedsspil
  Fifty Shades
  Smykker
  Kalendere
  Diverse
  Spøg - Skæmt
  Gavekort
  Paradiss Logo
  Privatlivspolitik
   • Eksisterende kunde?

   • Ny kunde?
  • Total pris :  DKK
  • Antal emner i alt : 
  No products in cart
  Cart
  Kundeservice telefon 36949617 mandag til fredag 14 til 17:30
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat

  Diverse Sexudstyr  Produktliste

  Emner pr side:

  Bestsellers i denne kategori

  Hos Paradiss har vi et stort udvalg af diverse sexudstyr til kvinder, mænd og par. På denne side kan du læse mere om nogle af vores mange spændende produkter og blive fristet til dit næste eventyr, eller blot blive inspireret.

  Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre vores bedste for at vejlede dig.

  Husk altid at få det nødvendige tilbehør med, når du køber et produkt på vores side. Det kan være sæbe til rengøring af sexlegetøj, ledninger til opladning af produkterne eller måske nogle lækre reb i høj kvalitet. Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores produkter!

  Husk også at tage et kig på vores gode tilbud, måske falder I over noget i gerne vil prøve, og så endda til en helt exceptionel pris!

  Til hende

  Du finder altid mange spændende til kvinder på vores side. Under denne kategori finder du helt sikkert noget du aldrig har prøvet før og som kan være spændende enten at prøve selv eller sammen med en du holder af. Du behøver ikke masser af sexudstyr for at have et sjovt og spændende sexliv, men det kan helt sikkert være sjovt at prøve noget nyt, og hos Paradiss finder du altid masser kvalitetsprodukter med fokus på kvinders nydelse.

  Nedenfor kan du læse mere om nogle af de produkter til kvinder vi synes er allermest spændende og som er populære blandt vores kunder. Husk, at vi altid sender dine nye, frække produkter i diskret indpakning, lige til at hente nede på posthuset!

  Power Head tilbehør

  Mangler du udvidelser til din Power Head vibrator? Så er du kommet til det rette sted! Tilbehør og hoveder til din Power Head kan være med til at give en helt ny oplevelse og giver flere forskellige vibratorer i én!

  Der findes flere forskellige hoveder, for eksempel en g-spot pleaser, der har en smal, kurvet form så den rammer det helt rigtige sted! Husk, at det kan tage lidt øvelse at bruge en g-spot pleaser helt rigtigt, så giv det lidt tid!

  En anden model er Petal, der har et kurvet, fladt hoved der minder om et blad eller en tunge, med mange små dutter på. Denne er perfekt hvis du foretrækker at have vibrationerne spredt ud.

  En helt anden oplevelse kan du få fra Dobbeltfinger hovedet, der er formet som en hånd, med to fingre der stikker frem. Denne bliver helt sikkert et hit på grund af de naturlige kurver af hånden, og er perfekt hvis du ikke lige har en partner i nærheden.

  Super Dong hovedet er for dig der vil have noget ekstra! Dette hoved er langt og har masser af kurver der kan stimulere dig. Den har desuden en klitoris stimulator.

  Til ham

  Vi har selvfølgelig ikke kun sexudstyr og sexlegetøj til kvinder! På vores side finder du også masser af populære produkter til ham, for eksempel en tilføjelse til en Wand-vibrator, der giver følelsen af et blowjob.

  Sexudstyr til par

  Til par finder du både ganske "almindeligt" sexudstyr, samt sexudstyr der er mere præget af fetish-verdenen. Man behøver ikke være ekspert i en fetish for at kunne nyde den, og som par kan man prøve ting som man har lyst til, indtil man finder noget alle parter kan lide.

  Nedenfor finder du noget af det sexudstyr der kan være spændende at prøve med en partner. Tag et kig på det, så kan det være at i bliver fristet til at prøve et af vores populære produkter. Husk, at I får mest ud af at prøve noget nyt, hvis I begge er spændte og vilde med ideen! Prøv jer frem, og vælg de ting og det sexlegetøj I begge bedst kan lide.

  Lagener

  Vand- og væskeafskyende lagener er et must-have hvis I enten vil lege med vand, stearin eller andet væskelignende. Der findes flere forskellige modeller, blandt andet en helt basis-model der kan lægges ovenpå en sofa, en seng eller på gulvet. Der findes også modeller med hævede kanter, så legen bliver ekstra sikker, og så I er sikre på at væskene bliver hvor de skal.

  Gynger

  Hvis I har pladsen, kan en sexgynge være en sjov investering. Disse gør det muligt at prøve helt andre og nye stillinger når I har sex, og kan være sjov for både mænd og kvinder. Leg på gyngen kan også kombineres med en fetish eller andet sexlegetøj.

  Når I opsætter jeres gynge er der flere ting i skal være opmærksom på. Først og fremmest skal i sørge for at loftet kan holde til belastningen. Har i en fri loftsbjælke, kan det helt klart være en fordel at bruge denne frem for almindelige loftsplader. Derudover skal i bruge en ekstra kraftig krog, selvfølgelig for jeres egen sikkerhed. Disse kan fås i de fleste byggemarkeder.

  Sæt

  Vil I gerne starte jeres egen samling af sexlegetøj og sexudstyr, men ved ikke hvor i skal starte? Så kan det være en god idé at starte med et sæt der indeholder lidt af hvert til hende, ham og par. Det gør det muligt for jer at prøve forskellige ting af, for at finde ud af hvad I kan lide, og hvad I synes der er værd at bruge penge på.

  Vi har flere forskellige sæt i mange indholds- og farvekombinationer. Du finder både sæt der har ting til BDSM, forskellige vibratorer og sæt med ting til anal-leg. Det kan helt klart være med til at kickstarte et sundt og spændende sexliv!

  Andre produkter

  Hos Paradiss har vi rigtig mange forskellige produkter i flere kategorier. Det kan være at du leder efter et frækt kostume til at overraske en du holder af, eller har brug for en sjov gave til den næste fødselsdag eller polterabend. Vi har også et stort udvalg af innovativt sexudstyr, der for eksempel kan styres med en app eller fjernbetjening. Især mærker som WeVibe formår at lave produkter i høj kvalitet og enormt innovativt.

  I det romantiske hjørne finder du alt det nødvendige til at spice en date eller romantisk aften på. Det kan være et bræt- eller kortspil der udfordrer jer eller produkter inspireret af Fifty Shades of Grey filmene.

  I samme kategori finder du også forførende smykker der både kan bruges med og uden tøj på. Kropssmykker kan bruges ovenpå en enkel sort kjole og giver det et ekstra pift der er perfekt til en romantisk date, enten på en restaurant eller hjemme foran pejsen. Det er kun fantasien der sætter grænser.