Sexlegetøj
  Dildo
  Vibrator
  Eksklusivt Sexlegetøj
  Sexapotek
  Sexlegetøj til Ham
  Se mere
  Lingeri
  Lingeri til hende
  Lingeri til ham
  Lædertøj
  Laktøj
  Latextøj - Gummitøj
  Se mere
  SM Udstyr
  Bondage
  Bondagereb - Tape
  Brystklemmer - Lodder
  Diverse SM Udstyr
  Elektro Sex - Cybersex
  Se mere
  Kostumer
  Sexede Kostumer
  Karnevalskostumer
  Uniformer
  Tilbehør til Kostumer
  Udsalg - Tilbud
  Lingeri
  Herre Lingeri
  Fetish - SM
  Sexlegetøj
  Kostumer - Uniformer
  Romantisk Hjørne
  Kærlighedsspil
  Fifty Shades
  Smykker
  Kalendere
  Diverse
  Spøg - Skæmt
  Gavekort
  Paradiss Logo
  Privatlivspolitik
   • Eksisterende kunde?

   • Ny kunde?
  • Total pris :  DKK
  • Antal emner i alt : 
  No products in cart
  Cart
  Kundeservice telefon 36949617 mandag til fredag 14 til 17:30

  Sexlegetøj

  Sexlegetøj er fællesbetegnelsen for alle de redskaber man bruger til at krydre, forbedre eller træne sit sexliv. Legetøj for voksne, kalder nogen det også.

  Sexlegetøj har efterhånden vundet mere og mere indpas i takt med indtoget af accepten for single-livet. Der findes et hav af underkategorier indenfor sexlegetøj - både til mænd og kvinder.

  Den mest kendte er jo nok dildoen (både med og uden vibrator) og varianten til anal brug, Buttplug. Efter større oplysning om sex, er det ikke længere så stort et tabu at indrømme at man kan lide at blive stimuleret analt. Det har intet med ens seksuelle orientering at gøre. Der sidder simpelthen så mange lysnerver dér, at mange har opdaget hvor rart og ophidsende det kan være.

  Under sexlegetøj finder man også kunstige vaginaer - både med vibrator, vakuum m.m. Der findes Lolita-dukker af vekslende kvalitet, penisringe - der forlænger erektionen, penispumper - der får penis til at blive større og stivere...

  Der er som sagt et hav af muligheder for at finde netop dét sex-legetøj, der kan hjælpe med at stille end sex-lyst. Alt sammen i fantastiske designs, former og farver. Sex skal jo være sjovt...

  I Paradiss har vi et kæmpe udvalg af alt hvad hjertet begærer. Med over 65.000 varenumrer ( heraf ca. 7-8.000 indenfor sexlegetøj ) skulle der være en chance for at du kan finde det du søger.