Paradiss Logo
Privatlivspolitik
    • Eksisterende kunde?


    • Ny kunde?

  • Total pris :  DKK
  • Antal emner i alt : 
No products in cart
Cart
Kundeservice telefon 36949617 mandag til fredag 14 til 17:30

Sexshop

En sexshop er en butik - fysisk eller på internettet - der handler med sex-relaterede varer. Det kan være alt lige fra lingeri, sex-legetøj, sm-udstyr, kostumer, erotiske film m.m.

Det er forskelligt fra butik til butik hvordan oplevelsen af et besøg i en sexshop er. Det bedste scenarie er hvor man får den hjælp man har brug for - kvalificeret hjælp, bliver taget seriøs og ikke føler sine grænser overtrådt. Man bør kunne få råd og vejledning i korrekt brug af varerne - alt lige fra dildoer til bondage-reb. I Paradiss er det netop denne oplevelse vi stiler efter - derfor kalder vi os Danmarks mest seriøse SexShop.

Hos internet sexshops bør forsendelserne være diskrete og ikke antyde hvad der ligger inde i pakken. Man bør respektere folks privatliv. I Paradiss afsender vi vore varer i neutrale emballager. 

Paradiss sexshop har eksisteret over i snart 20 år og vi har udviklet os hele tiden. I vores sexshop prøver vi altid at være meget seriøse, både hvad angår service, vejledning og hele tiden at få nye varer i vores store sortiment.