Paradiss Logo
Privatlivspolitik
    • Eksisterende kunde?


    • Ny kunde?

  • Total pris :  DKK
  • Antal emner i alt : 
No products in cart
Cart
Kundeservice telefon 36949617 mandag til fredag 14 til 17:30

Sexlegetøj

Sexlegetøj er fællesbetegnelsen for alle de redskaber man bruger til at krydre, forbedre eller træne sit sexliv. Legetøj for voksne, kalder nogen det også.

Sexlegetøj har efterhånden vundet mere og mere indpas i takt med indtoget af accepten for single-livet. Der findes et hav af underkategorier indenfor sexlegetøj - både til mænd og kvinder.

Den mest kendte er jo nok dildoen (både med og uden vibrator) og varianten til anal brug, Buttplug. Efter større oplysning om sex, er det ikke længere så stort et tabu at indrømme at man kan lide at blive stimuleret analt. Det har intet med ens seksuelle orientering at gøre. Der sidder simpelthen så mange lysnerver dér, at mange har opdaget hvor rart og ophidsende det kan være.

Under sexlegetøj finder man også kunstige vaginaer - både med vibrator, vakuum m.m. Der findes Lolita-dukker af vekslende kvalitet, penisringe - der forlænger erektionen, penispumper - der får penis til at blive større og stivere...

Der er som sagt et hav af muligheder for at finde netop dét sex-legetøj, der kan hjælpe med at stille end sex-lyst. Alt sammen i fantastiske designs, former og farver. Sex skal jo være sjovt...

I Paradiss har vi et kæmpe udvalg af alt hvad hjertet begærer. Med over 65.000 varenumrer ( heraf ca. 7-8.000 indenfor sexlegetøj ) skulle der være en chance for at du kan finde det du søger.